Био магазин за козметика в София

Кожата е една голяма „книга със спомени”. Тя никога не забравя! Когато правим грешни избори, последиците са трайни и се натрупват.  Направете правилния избор с нашите продуктите за естествена красота обогатени с ботанически екстракти, натурални антиоксиданти и витамини за естествено по-млада, мека и сияйна кожа!
 

Заповядайте при нас и се потопете се в приказния свят на био козметиката, Bio Boutique NaturalCare e мястото където ще намерите всичко необходимо за Вас и хората, които обичате най-много.

Ние сме официален вносител за България на следните водещи марки за био козметика в света. Продуктите, които предлагаме, са носители на множество международни награди като Beauty Bible Awards, Natural Health Beauty Awards, Organic and Natural Business и много други.

Ние от NaturalCare знаем значението на думата лоялност и винаги се стремим да осигурим най-доброто за Вас, нашите клиенти. Ние искаме да Ви се отблагодарим, че ни избрахте и пазарувате при нас. Именно поради тази причина разработихме програмата клуб „NaturalCare“, с нея Вие спестявате докато пазарувате онлайн или в нашите физически магазини.

5% постоянна търговска отстъпка

 

Бонус система

с наградни

точки

Специани

месечни

предложения

Ексклузивни

дневни

оферти

Изненеда за рожден ден

Безплатни

тестери

с всяка поръчка

Регистрирай се сега и вземи ваучер за отстъпка на стойност 20лв. при първо пазаруване.

Каква е нашата мисия?

Нашата мисия е да се грижим за здравето на хората и да им помагаме да се чувстват по-красиви и изпълнени с енергия.

Защо нас?

НИКОГА няма да ви предложим продукт, в който не вярваме или който не използваме самите ние.

За нас е от изключителна важност да следим световните тенденции и бъдещото развитие на био козметиката, за да бъдем информирани, знаещи и можещи в това, което правим с най-голяма любов за вас.