Бонус система

Програмата стартира от 25.05.2018год, моля да ни извините. За предходен период няма да бъдат начислявани бонус точки.

Ние от Нейчъралкеър вярваме в значението на думата лоялност и винаги се стремим да осигурим най-доброто за Вас, нашите клиенти. Искаме да Ви се отблагодарим, че ни се доверихте и пазарувате при нас. Затова разработихме програмата „Бонус точки“. С нея събирате точки, а те се превръщат в левове. Колкото повече пазарувате, толкова повече спестявате. Пазаруването не е единственият начин, с който ние ще се отблагодарим за Вашата подкрепа. Вие може да печелите бонус точки, като например напишете ревю на поръчаните от Вас продукти, като ни препоръчате на приятел, като се абонирате за електронния ни бюлетин и още много други възможностти.

    

Програмата „Бонус точки“ е предназначена само за членовете на клуба "NaturalCare". Всеки регистриран потребител може да събира единствено своите бонус точки, преди да премине в клуба "NaturalCare". За да станете член на клуба „NaturalCare“, трябва да достигнете 7500 бонус точки или да пазарувате еднократно на стойност над 75лв. онлайн или в търговските ни обекти. Ако за първи път посещавате нашите обекти или все още не сте успели да се регистрирате, моля, попълнете кратката форма за регистрация. Ако вече имате регистриран профил, моля, влезте в профила си, преди да пазарувате.


Как да събирате бонус точки?

Стойността на бонус точките, които ще получите при закупуването на определен продукт, ще намерите на всяка продуктова страница в полето бонус точки. Искаме да обърнем внимание, че стойността на точките при закупуване на продукт може да се променя в зависимост от месечните предложния. Пълна ифромация може да намерите в раздела за оферти. Пазаруването не е единственият начин, с които ние ще се отблагодарим за Вашата подкрепа. Вие може да печелите бонус точки с всяко Ваше действие, като писане на ревю за продукт, харесване на наш пост в социалните мрежи и много други. Може да видите всички налични начини за печелене на бонус точки оттук.

Какво можете да правите с бонус точки?

След като съберете дадено количество бонус точки, можете да ги използвате като отстъпка от стойността или за заплащане на цялата стойност на желания от Вас продукт(и). Цената на продуктите в бонус точки може да намерите на всяка продутова страница в полето „Цена в бонус точки“.

Важно е да се помни, че бонусните точки не могат да бъдат заменени за пари. Бонус точки могат да се използват само и единствено при покупка на продукти в търговските обекти на Нейчъралкеар.БГ ЕООД. При покупка на стока с бонус точки цената на стоката не носи на купувача допълнителни бонус точки за бъдещо ползване. Нейчъралкеар.БГ ЕООД си запазва правото да променя условията, да включва и изключва от тази програма продукти, стоки и действия за печелене на бонус точки, както и да прекрати програмата „Бонус точки“ по всяко време без предварително известие.


Нейчъралкеар.БГ ЕООД си запазва правото да отклони публикуването на отзив и начислението на бонус точки за него без обяснение на причините за това.


За всякакви възникнали проблеми или въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Моля, опитайте се да ни опишете колкото е възможно по-подробно възникналия проблем или нуждата от допълнителна информация.