Бонус система

Ние от Нейчъралкеър вярваме в значението на думата лоялност и винаги се стремим да осигурим най-доброто за Вас, нашите клиенти. Искаме да Ви се отблагодарим, че ни се доверихте и пазарувате при нас. Затова разработихме програмата „Бонус точки“. С нея събирате точки, а те се превръщат в левове. Колкото повече пазарувате, толкова повече спестявате. Пазаруването не е единственият начин, с който ние ще се отблагодарим за Вашата подкрепа. Вие може да печелите бонус точки, като например напишете ревю на поръчаните от Вас продукти, като ни препоръчате на приятел, като се абонирате за електронния ни бюлетин и още много други възможностти.

    

Използването на бонус точките е възможно само за членове на клуб "NaturalCare".


За да събирате бонус точки и да станете член на клуб "NaturalCare" може да се регистрирате при нас като „регистриран потребител“. Моля използвайте следната формата за регистрация. Ако вече имате регистриран акаунт, моля влезте в профила си преди пазаруване или извършване на действие, което Ви носи бонус точки, в противен случай бонус точки няма да бъдат начислявани.


Важно е да се помни, че бонусните точки не могат да бъдат заменени за пари. Бонус точки могат да се използват само и единствено при покупка на продукти в търговските обекти на Нейчъралкеар.БГ ЕООД. При покупка на стока с бонус точки цената на стоката не носи на купувача допълнителни бонус точки за бъдещо ползване. Нейчъралкеар.БГ ЕООД си запазва правото да променя условията, да включва и изключва от тази програма продукти, стоки и действия за печелене на бонус точки, както и да прекрати програмата „Бонус точки“ по всяко време без предварително известие.


Нейчъралкеар.БГ ЕООД си запазва правото да отклони публикуването на отзив и начислението на бонус точки за него без обяснение на причините за това.


За всякакви възникнали проблеми или въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Моля, опитайте се да ни опишете колкото е възможно по-подробно възникналия проблем или нуждата от допълнителна информация.


Как да събирате бонус точки?

Стойността на бонус точките, които ще получите при закупуването на определен продукт, ще намерите на всяка продуктова страница. Искаме да обърнем внимание, че стойността на точките при закупуване на продукт може да се променя в зависимост от месечните предложния. Пазаруването не е единственият начин, с които ние ще се отблагодарим за Вашата подкрепа. Вие може да печелите бонус точки с всяко Ваше действие, като писане на ревю за продукт, харесване на наш пост в социалните мрежи и много други.

Какво можете да правите с бонус точки?

С Вашите бонус точки Вие ползвате допълнително намаление при нас.