Сара Лучеро и Рейва Круз споделят своите любими приложения на гланц за устни.

 

Коса

снимка на гланц за устни

Ако вашата коса е хвърчи в различни посоки сложете малко прозрачен гланц за устни. Круз съветва да се нанася само по краищата, но не и близо към  корените на косата. Този съвет действа най-добре на боядисана коса, която в повечето случаи е суха.

 

Очи

 

Опитайте се да си сложите малко гланц на клепачите. Така ще имате блестящ и свеж вид. Лучеро предлага първо да подготвите кожата с обикновен балсам на восъчна основа, за да може да избегнете проблема с лепненето. След това избере прозрачен гланц с пастелен или розов нюанс. Нанесете съвсем малко количество на клепачите, като използвате безименния си пръст.

 

Също така може да използвате гланц и за нов ,различен нюанс на очна линия. Първо нанесете малко количество на линията над миглите, като използвате много тънка четчица. След това нанесете малко количество сенки за очи. Резултата ще бъде невероятно нов вид очна линия в любимият ви цвят.

 

Бузи

 

Може да опитате и следния съвет. Лесно можете да превърнете гланца за устни в руж. Смесете малко количество гланц с любимия ви нюанс с кремообразен хидратант, като използвате обратната страна на ръката. Почистете много добре бузите си с основа за грим, за да може да направите кожата си мека и добре почистена. 

 

Източник: www.birchbox.com