Гладка и права коса само с две съставки

31/05/2017 0 Comment(s) За косата,Домашни рецепти,

снимка на дълга гладка коса

 

Гладката права коса никога не излиза от мода. Затова козметичната индустрия предлага разнообразие от продукти. Но химичните съставки, които се съдържат в тях, за да изгладят косъма, водят и до някои неприятни последици. Можете да ги избегнете, като използвате качествени  продукти за коса на растителна основа или още по-добре – да си направите невероятна маска с две лесни стъпки. Затова Ви предлагаме една процедура, която лесно можете да направите в домашни условия, състои се от две съставки и ефектът за косата Ви ще бъде изумителен.

 

Всичко, от което се нуждаете, е кокосово масло и зехтин. Смесете двете съставки и с получения продукт масажирайте скалпа и косата. След това увийте косата с затоплена кърпа и оставете да престои поне 45 минути. Измийте косата с шампоан.  Правете тази процедура ежеседмично и скоро ще видите невероятния резултат. Можете да разнообразявате, като заменяте зехтина с бадемово масло.

 

Ако все пак предпочитате да се доверите на професионална био козметика за коса, може да опитате един от следните продукти: