Лимонова сол – как да си направим ароматна подправка у дома
д М


Можете да използвате лимоновата сол в супи, салати, спагети и най-различни други ястия!
Съставки:
- 3-4 лимона
- 1-1 и половина чаени чаши едра сол
Начин на приготвяне:
- Измийте и подсушете лимоните, след което нарежете всеки на 4-5 резенчета
- В чист буркан наредете сол – лимон – сол и т.н.
- Поставете в хладилник, като разтърсвате буркана от време на време и обръщате с главата надолу, за да смесите добре
- Можете да започнете да използвате солта след една седмица (до един месец)
Лимоновата сол е наистина вкусна и ароматна. Надяваме се да изпробвате рецептата и резултатът да Ви хареса!
Източник: matome.naver.jp