Можете да използвате лимоновата сол в супи, салати, спагети и най-различни други ястия!

 

снимка на Лимонова сол

Съставки:

 

  • 3-4 лимона
  • 1-1 и половина чаени чаши едра сол

 

Начин на приготвяне:

 

  1. Измийте и подсушете лимоните, след което нарежете всеки на 4-5 резенчета
  2. В чист буркан наредете сол – лимон – сол и т.н.
  3. Поставете в хладилник, като разтърсвате буркана от време на време и обръщате с главата надолу, за да смесите добре
  4. Можете да започнете да използвате солта след една седмица (до един месец)

 

Лимоновата сол е наистина вкусна и ароматна. Надяваме се да изпробвате рецептата и резултатът да Ви хареса!

 

Източник: matome.naver.jp