Любовта ми към козметика JĀSÖN започна в едно студио за Бикрам йога в западен Лондон. Бикрам йога се играе при температура от 40 градуса по Целзий с продължителност 90 минути и се състои от едни и същи упражения, 26 на брой, включително две упражения за дишане. В края на всяка Бикрам сесия имам усещането, че съм ходила на фитнес, йога и сауна едновременно.

 

Душкабините на това студио бяха оборудвани с цялата колекция от душгелове на JĀSÖNВсеки път отивах в различна кабина, за да изпробвам нов аромат и просто не можех да им се наситя. Ухаеха великолепно, правеха кожата толкова мека и бяха прекрасен завършек на 90-минутната ми терапия за тялото и ума.

 

Това се случи преди повече от 7 години и оттогава досега любовта ми към тях не стихва. Именно те станаха повод да създадем нашата компания за натурална козметика и да тръгнем на това вълнуващо пътешествие, с което да помагаме на хората да бъдат по-здрави и красиви по естествен път. 

 

Това, което обожавам в самия душгел, е прекрасният ненатрапчив аромат, който кара кожата да ухае, а освен това ароматизира и цялата баня (винаги след баня оставам вратата отворена, за да може ароматът да премине и към другите стаи). Освен това прави кожата изключително мека, без да отнема влагата и без да оставя усещане за опъване, което се появява след използване на повечето сапуни или душгелове, заредени с мощни отмиващи съставки и синтетични химикали. Помпичката го прави наистина удобен за използване, а голямото количество е достатъчно за ползване от цялото семейство в продължение на месеци, без да омръзва.

 

Тук искам да споделя и някои съвети при къпане. Препоръчително е да се къпем с по-хладка вода, тъй като прекалено топлата вода отмива себума или естествения овлажнител на тялото, вследствие на което тя постепенно започва да губи младежкия си вид. Освен това веднага след баня нанасям лосина за тяло, без да се избърсвам с кърпа. Аз дори не ползвам хавлиена кърпа след баня. Още докато кожата е мокра и леко затоплена нанасям лосиона за тяло с масажиращи движения и го втривам до пълното попиване. По този начин той се абсорбира много по-лесно,  бързо и ефективно. Накрая наметвам лек копринен халат, тъй като коприната задържа влагата в тялото.  

 

Бъдете красиви и щастливи и не забравяйте, че най-важното в грижата за красотата е постоянството!

 

С обич,

 

Любима