Клуб "NaturalCare"

5% постоянна търговска отстъпка

 

Бонус система

с наградни

точки

Специани

месечни

предложения

Ексклузивни

дневни

оферти

Изненади

за Вашия

рожден ден

Безплатни

тестери

с всяка поръчка

Програмата стартира от 15.04.2018год, тъй като ще бъде в процес на тестване. За предходен период няма да бъдат начислявани бонус точки.


Ние от NaturalCare знаем значението на думата лоялност и винаги се стремим да осигурим най-доброто за Вас, нашите клиенти. Ние искаме да Ви се отблагодарим, че ни избрахте и пазарувате при нас. Именно поради тази причина разработихме програмата клуб „NaturalCare“, с нея Вие спестявате докато пазарувате онлайн или в нашите физически магазини.


Картата притежава уникален сериен номер, който е обвързан с един потребител и неговите лични данни. Картата не може да се преотстъпва, разменя или продава  без изричното одобрение от страна на фирма Нейчъралкеър.БГ ЕООД. В случай на установено нарушение Нейчъралкеър.БГ ЕООД може да анулира клубната карта.

За всякакви възникнали проблеми или въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Моля, опитайте се да ни опишете колкото е възможно по-подробно възникналия проблем или нуждата от допълнителна информация.

Как да станете член на клуб "NaturalCare"?

След достигане на минимум 75лв, може да добавите Вашата карта за клуба преди завършване на поръчката. В случай, че не сте я добавили, може да се свържете с нас, за да коригираме Вашата заявка. Във физическите магазини наш представит500ел ще Ви даде форма за попълване на Вашите данни, които ще са ни нужни за активирането на Вашата карта за клуба. При достигнане на 7500 точки, моля свържете се с нас, за да променим Вашия профил.

Как да получите своята карта?

След достигане на минимум 75лв, може да добавите Вашата карта за клуба преди завършване на поръчката. В случай, че не сте я добавили, може да се свържете с нас, за да коригираме Вашата заявка. Във физическите магазини наш представител ще Ви даде форма за попълване на Вашите данни, които ще са ни нужни за активирането на Вашата карта за клуба. При достигнане на 7500 точки, моля свържете се с нас, за да променим Вашия профил.

Как да пазарувам от клуб "NaturalCare"?

При получаване на Вашата карта за клуба трябва да се регистрирате при нас. Ако вече имате регистриран профил, влезте в него и добавете номера на гърба на картата. След направена регистрация и одобрение от наша страна, ще получите имейл за потвържение в рамките на един работен ден, след което може да влезте във вашия профил. Специалните месечени предложения ще може да видите веднага в раздела оферти – клуб "NaturalCare". Всички промоциални предложения от определена промоционална кампания ще бъдат с актуалната цена и начислената постоянна търговска отстъпка. За всички останали продукти, които не са включени в промоция, постоянната търговска отстъпка ще бъде автоматично начислена при завършване на Вашата поръчка. Във физическите магазини търсете стикера със зелен етикет.