Меню
Количка

Рол-он био парфюм Tuscan Blood Orange

Рол-он био парфюм Tuscan Blood Orange

  • Марка Pacifica®
  • Наличност: В наличност
  • Бонус точки: 60
  • Модел: 3149
  • Тегло: 10мл.
29.99 лв.
Цена в Бонус точки: 2999


Не съдържа парабени, минерално масло, фталати, глитен, изкуствени ароматизатори и оцветители. 100% веган.

 

В тази възхитителна смес от аромати сочният и пикантен червен портокал се слива с фини нотки на ягода и малина и се преплита със сочна мандарина и италиански сладък портокал. Сбъдната мечта за ценителите на портокала.

 

ЗАЩО ЩЕ ГО ОБИКНЕТЕ: 

 

Забавен, свеж и удивителен, спрей парфюмът на Pacifica е направен от естествен, чист алкохол от зърнени култури (от царевица и без глутен) и е смесен с есенциални и натурални масла. Възбуждащ и неустоим червен портокал от Тоскана - толкова секси и приятен за носене.

„В началото парфюмът създава усещане за семпъл аромат. Но след като се впуснеш в дълбините, долавяш неговата сложност и изтънченост. Обожавам да смесвам този аромат с друг парфюм или да се пръскам само с него през деня.  Поставете няколко капки в свещ, за да заредите дома със свежест.”

  

Полезно дейтвие:

 

  • Създаден с есенциални и натурални масла
  • Направен от естествен, чист алкохол от зърнени култури
  • Без глутен
  • Без нитро-мускуси
  • Без бензол
  • Без парабени, минерално масло, фталати, глутен, изкуствени ароматизатори и оцветители.
  • Подходящ за вегани и вегетарианци
  • Продуктът не е тестван върху животни

 

Съставки: Рол-он парфюмът на Pacifica е направен от естествен, чист алкохол от зърнени култури (от царевица и без глутен). Отличителният парфюм на Pacifica се смесва с есенциални и натурални масла и вода. 

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: Рол-он
Бисквитките (“cookies”) ни помагат, за да предоставим определени функционалности и за да гарантираме възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да разглеждате и използвате този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ съгласно нашата Политика за използване на “бисквитки”