Меню
Количка

Био Зелена Леща, Био Класа, 500 g

Био Зелена Леща, Био Класа, 500 g

  • Марка Био класа
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 3800232735742
  • Тегло: 500гр.
5.49 лв.
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Марка: Био класа Модел: 3800225477147
Лимецът е житно растение от сем. Poaceae, с видовото име Triticum monococcum. Лимецът е една от най-пълноценните и лесно усвояеми храни. Съдържа големи количества витамини, белтъчини и полезни мазнини, магнезий, калий, манган, фосфор, желязо, калций...
2.09 лв.
Марка: Био класа Модел: 3800225479011
Булгур е пълнозърнеста пшеница, която е измита, бланширана на пара, след това изсушена и натрошена на малки части. Обработен по този начин, булгурът съхранява хранителните стойности на пшеницата без да се губят важни хранителни вещества. Отличава се ..
3.49 лв.
Био Боб Бял, Био Класа, 500 g
Изчерпан
Марка: Био класа Модел: 3800225473576
Белият фасул е добре позната в България бобова култура. Бобът е с традиции в българската национална кухня. Може да се приготвя като различни ястия, както и на сатата. Накисването няколко часа преди готвенето улеснява приготвянето му.Може да съдържа с..
3.99 лв.
Марка: Био класа Модел: 3800225470049
Червенат леща (Lens esculenta) е от семейство Бобови и нейната история датира отпреди хиляди години на териториите на днешна Турция и Сирия. Обвивката на червенат леща е по-фина и затова тя вир апо-бързо от кафявата. Другата отличителна характеристик..
4.49 лв.
Марка: Био класа Модел: 3800225473392
Лещата съдържа много полезни вещества сред които фолиева киселина, желязо, бета-каротин, тиамин, калций, магнезий, витамини РР и В, мед, цинк, хром, йод, натрий и фосфор. Благоприятно повлиява функциите на нервната, сърдечно-съдовата и имунната систе..
4.49 лв.
Бисквитките (“cookies”) ни помагат, за да предоставим определени функционалности и за да гарантираме възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да разглеждате и използвате този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ съгласно нашата Политика за използване на “бисквитки”